Mansion Hotel Bos en Ven
Mansion Hotel Bos & Ven heeft een roemrijk verleden en een uniek verhaal. In 1919 besloten “eenige Heeren tot de oprichting van een flink Hotel bij de ruim 1.000 ha Bosch in Oisterwijk.” Een jaar later, op 15 juni 1920, werden de eerste gasten officieel ontvangen.

Van begin af aan was Bos & Ven vooral populair in de “betere kringen” en een van de voornaamste gasten was ongetwijfeld koningin Emma, die begin jaren ’30 per koninklijke trein in Oisterwijk arriveerde. In 1944 resideerde de, uit ballingschap teruggekeerde, regering van Gerbrandy in Bos & Ven. Vele jaren daarna fungeerde het hotel als vakantieverblijf voor het personeel van de Algemene Bank Nederland.

In 1992 zorgde hotelier Henk Verhoeven ervoor dat Bos & Ven in al haar luister en glorie herleefde en is het hotel ruim 80 jaar na de oprichting weer een hotel van grote allure.

Gelegen in een natuurlijke en rustieke omgeving, beschikt Mansion Hotel Bos & Ven over 40 hotelkamers en -suites met de classificatie Grand Luxe.

Meer informatie

Een comfortabele kamer  bij Mansion hotel Bos en Ven
Genieten in de sauna bij Mansion hotel Bos en Ven
Genieten van het buiten terras bij Mansion hotel Bos en Ven

Genieten van het buiten terras bij Mansion hotel Bos en Ven

Genieten in het restaurant bij Mansion hotel Bos en Ven

Een heerlijke salade bij Mansion hotel Bos en Ven

Restaurant
Echt genieten, kunt u in ons sfeervolle à la carte-restaurant. Voor een klassieke dejeuner, een gezellige high-tea of private dining gelegenheid biedt Mansion Hotel Bos & Ven oneindig veel mogelijkheden. Met verse seizoensproducten en een prachtige wijncollectie, wordt u en uw gezelschap door onze gastheer Tom Jorna in de watten gelegd. Onze keuken is alle dagen geopend van 12.00 uur tot 21.30 uur.

Genieten in het restaurant bij Mansion hotel Bos en Ven

Vergaderen en Evenementen
Vergaderen bij Mansion hotel Bos en Ven

Haal uw inspiratie van buiten! Op ons landgoed kunt u, omgeven door de natuur, zorgeloos vergaderen. Onze 7 unieke vergaderzalen zijn van alle gemakken en technische faciliteiten voorzien. Door middel van ons high speed internet kunt u binnen en buiten verbinding maken. Zo kunt u, zittend op ons buitenterras, uw laatste e-mails binnenhalen. Over ‘verfrissende’ ideeen opdoen gesproken!

Bruiloften
De mooiste dag van uw leven, viert u natuurlijk op een unieke locatie die bij u en uw wensen past. Mansion Hotel Bos en Ven kan u helpen bij het organiseren van uw droombruiloft. De unieke combinatie van de natuurlijke omgeving, de sfeer van onze Mansion en de bourgondische keuken maken van uw bruiloft een onvergetelijke dag in een luxe en ontspannen Brabantse sfeer.

Genieten van een bruiloft bij Mansion hotel Bos en Ven