Kasteel Elsloo
Proef de rust van het rijke verleden en het comfort van vandaag de dag. In het bourgondische zuiden ligt Elsloo, op zo’n 20 minuten rijden van Maastricht en zo’n 30 minuten rijden van het Duitse Aken. In Elsloo, aan de rand van het prachtige Bunderbos ligt Hotel-Restaurant kasteel Elsloo, waarvan sommige delen uit de 16e eeuw stammen.

25 Jaar geleden namen Fanny en Jo Meijers hun intrek in de rentmeesterswoning naast Kasteel Elsloo en bliezen het hotel-restaurant nieuw leven in. In een van de 24 comfortabele kamers droomt u de nacht tot een heerlijk eind. Een plek waar u helemaal tot rust komt en waar de rijke ervaringen van de dag zich in uw geheugen kunnen nestelen.

Bij kasteel Elsloo wordt u in de watten gelegd. Een ontspannen weekend weg, een romantisch diner, een zakelijk evenement of een uniek huwelijksfeest; het woord ‘gastvrijheid’ is hier uitgevonden. In combinatie met de prachtige, landelijke omgeving beleeft u hier een onvergetelijk verblijf.

Maak een reservering via de site van het bedrijf.

Genieten in het Kasteel elsloo
Genieten van een heerlijke overnachting bij Kasteel Elsloo
De toren van Kasteel Elsloo

2 persoons kamer bij Kasteel Elsloo

Genieten bij Kasteel Elsloo

Heerlijke wijnen bij Kasteel Elsloo

Restaurant
Jo Meijers en zijn team heten u van harte welkom in het restaurant met een Frans-mediterrane keuken. Hier kunt u a la carte genieten vanverse ingredienten het lekkerste, het beste en het gezondste uit wat de jaargetijden te bieden hebben. Beleef de pure smaak van biologische en lokale producten. De sommelier vertelt u graag over het uitgebreide wijnassortiment.

Heerlijk dineren bij het restaurant in Kasteel Elsloo

Vergaderen en Evenementen
Vergaderen bij Kasteel Elsloo

Een succesvolle bijeenkomst begint met de juiste locatie. De warme sfeer van het kasteel, de unieke ligging aan de rand van het bos en de gastvrijheid van de Limburgers maken Kasteel Elsloo tot een bijzondere en inspirerende plek om zaken te doen. Van meeting tot training, van vergadering tot workshop, en van lezing tot seminar.

Bruiloften
Een huwelijksdag om nooit te vergeten. Kasteel Elsloo is zo’n unieke trouwlocatie, dat het iedereen altijd bij zal blijven. Laat hier uw sprookje beginnen. Geef het ‘jawoord’ in de Ridderzaal, schiet de mooiste trouwfoto’s in het Bunderbos en wordt de volgende ochtend wakker in de Torensuite. Kijk uit over het prachtige park en knijp elkaar even. Dit is echt!

Genieten van uw bruiloft bij Kasteel Elsloo