Het Kasteel van Rhoon
Onder de rook van Rotterdam, op het eiland Ijsselmonde, ligt het plaatsje Rhoon. De historie van Rhoon gaat terug tot het jaar 1199. Vanaf 1433 bouwt men hier een kasteel. Het kasteel van Rhoon is een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen.

Volledig gerestaureerd en in oude glorie hersteld, is het Kasteel van Rhoon nu een van de meest unieke locaties in de province Zuid Holland. Zeven prachtige kasteelzalen vol historie bieden plaats aan gezelschappen van 10 tot 400 personen. Samen met Het Wapen van Rhoon biedt het kasteel 13 hotelkamers en meesterkok Aart van den Hoek staat garant voor culinair genieten op topniveau.

Rondom het kasteel liggen diverse, prachtige tuinen, aangelegd in oud-Engelse stijl. De perfecte plek om te ontspannen na een zakelijke bijeenkomst, om te genieten op het terras of voor een prachtige bruidsreportage!

Maak een reservering via de site van het Kasteel van Rhoon

Genieten bij het Kasteel van Rhoon
Genieten aan het water bij het Kasteel van Rhoon
Heerlijk overnachten bij het Kasteel van Rhoon

genieten van onze ruim ingerichte kamers

Genieten van een heerlijke nachtrust bij het Kasteel van Rhoon

Genieten in het Kasteel van Rhoon

Restaurant
Op culinair gebied komt u niets tekort bij het Kasteel van Rhoon. Een high tea in de kasteeltuin, een wijnproeverij in Het Wijnhuys, een borrel of kookworkshop; alles is mogelijk. Voor een onvergetelijke culinaire beleving bent u van harte welkom in het restaurant van het kasteel; Biggo. In een moderne, maar sfeervolle setting tonen meesterkok Aart van den Hoek, chefkok Michael Verboom en maître Joseph Amhamdi hun kunsten.

Genieten bij het restaurant bij Kasteel van Rhoon

Vergaderen en Evenementen
Vergaderen bij Kasteel van Rhoon

Voor zowel zakelijke als particulier biedt het Kasteel van Rhoon plaats aan gezelschappen van 10 tot 600 personen. U zult uw gezelschap zeker verrassen met een bijeenkomst op het kasteel; een bijzondere locatie met een rijk verleden. Alle zeven kasteelzalen hebben een eigen verhaal en geven uw bijeenkomst net die extra allure. Uiteraard kunt u uw bijeenkomst of evenement combineren met tal van culinaire opties. Wij denken graag met u mee om van uw bijeenkomst een onvergetelijk en inspirerend evenement te maken.

Bruiloften
Wie droomt er niet van de prins op het witte paard? Bij Kasteel van Rhoon wordt uw persoonlijke sprookje waarheid. Het kasteel is officieel ‘Huis der Gemeenten’, wat betekent dat u er elkaar het JA-woord kunt geven in onze trouwzaal. Liever met de voeten in het gras? Ook dat is mogelijk. Dan organiseren wij de huwelijksvoltrekking, receptie of feest in onze kasteeltuin. Na een prachtige feestavond kunt u overnachten in onze bruidssuite waar u de volgende ochtend kunt nagenieten tijdens een champagne ontbijt.

Bruiloft bij Kasteel van Rhoon