Chateauhotel en restaurant De Havixhorst
In de prachtige natuur van Drenthe, op een landgoed in Meppel, vindt u De Havixhorst. Bewoond door adellijke families sinds de 17e eeuw, is het oorspronkelijke landhuis nu een hotel-restaurant met een verhaal. Gelegen in het Reestdal, een schitterend en mysterieus stukje natuur op de grens tussen Overijssel en Drenthe, vindt u bij De Havixhorst inspiratie en ontspanning. Bezienswaardigheden als Herdenkingskamp Westerbork en het Hunebedcentrum zijn vanaf De Havixhorst gemakkelijk te bezoeken en voor amusement bezoekt u de steden Assen of Groningen.

Voor een unieke ervaring verblijft u in een van de 8 riante suites. In elke suite vindt u een stukje historie in een moderne en comfortabele setting. Wandel door de kasteeltuinen of ontspan, bij mooi weer, op het zonovergoten terras. Bekijk onze verschillende arrangementen die uw verblijf bij ons compleet maken.

Iets te vieren? Of een zakelijke bijeenkomst? Bij De Havixhorst hebben u en uw gasten gegarandeerd een unieke beleving. Geniet van biologische streekproducten in het a la carte restaurant, laat u verrassen in de wijnkelder of kom met uw gezelschap lunchen in onze serre. Laat ons weten wat bij u past, en wij zorgen voor alles!

Maak een reservering via de site van de Havixhorst

Chateaux hotel De Havixhorst
Heerlijk ontbijten bij De Havixhorst
Een zalig diner bij Chateaux hotel De Havixhorst

Een heerlijke overnachting bij De Havixhorst

Een fascinerend gerecht bij ons Chateaux hotel

Een fascinerend gerecht bij ons Chateaux hotel

Restaurant
De chef van ons a la carte restaurant staat garant voor een onvergetelijke smaakbeleving. Met biologische en lokale producten, waarvan sommigen uit eigen tuin, wordt u altijd een verrassend en creatief menu aangeboden. Niet alleen voor diner, ook voor lunch bent u van harte welkom in ons restaurant of op een van onze terrassen in de prachtige tuinen rondom het landhuis. Wij zijn geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Heerlijk Dineren bij De Havixhorst

Vergaderen en Evenementen
Zakelijk overleggen bij Chateaux hotel De Havixhorst

Voor een bijeenkomst of vergadering in een serene omgeving hoeft u niet verder te zoeken. De Havixhorst beschikt over verschillende zalen voor uw meeting, training, seminar of brainstormsessie. Dit, gecombineerd met de klassieke uitstraling, de prachtige omgeving en een tongstrelend culinair aanbod, maken uw bijeenkomst gegarandeerd tot een succes. Wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u tijd heeft om te genieten van de locatie en uw gezelschap.

Bruiloften
Trouwen in onze prachtige tuinen en de bruidstaart aansnijden in een, met bloemen versierde, serre? De Havixhorst is een officiele trouwlocatie, dus wat u ook voor ideeen heeft over de meest romantische dag van uw leven. Bij ons is het mogelijk. Een culinair diner, een spetterend feest en een unieke fotoreportage; wij vertellen u er graag over. U sluit deze bijzondere dag af in onze bruidssuite, waar u onder het genot van een uitgebreid ontbijt heerlijk kunt nagenieten samen.

Een fascinerende bruiloft bij Chateaux hotel De Havixhorst