Bellevue Groothoofd, Hotel Culinair
Ontdek het rijke verleden van de binnenstad van Dordrecht en dwaal door de kleine straatjes en over smalle bruggetjes. Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld en deels aangepast. Voor het compleet vernieuwde interieur komt u ogen te kort. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Vanuit hier heeft u een fantastisch uitzicht op alle bedrijvigheid op het water.

Het hotel in Bellevue bestaat uit 12 stijlvolle hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers zijn strak en modern ingericht en hebben tegelijkertijd een authentieke en sfeervolle uitstraling. In het gehele hotel is er beschikking over gratis WIFI.

De naam zegt het al; op culinair gebied komt u niets tekort in Bellevue Groothoofd – Hotel Culinair. Welke van de twee restaurants u kiest; u komt smaakpapillen tekort.

Maak een reservering via de site van het bedrijf.

Heerlijk dineren bij ons restaurant
Heerlijk ontbijten bij ons kasteel
Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel

Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel

Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel

Restaurant
In Bellevue Groothoofd zijn twee restaurants gevestigd: het luxe Restaurant Blanc en de gezellige Brasserie Steaks & Chardonnay. De keukens van beide staan onder de bezielende leiding van Chefkok Michael Verboom. Gastvrouw Evita Wouters staat garant voor een onvergetelijke beleving. Waar u ook voor kiest: culinair gezien, bent u hier in goede handen.

Heerlijk dineren in ons Chateaux restaurant

Vergaderingen en evenementen
Een zakelijke vergadering bij ons Chateaux kasteel

Werken met uitzicht over het water. Bij Bellevue Groothoofd is dit heel normaal. Bij gebruik van een van de twee mooie Rivierzalen, wordt uw bijeenkomst gegarandeerd goed gewaardeerd. Een succesvolle vergadering begint immers bij een inspirerende locatie. Met kleine gezelschappen kunt u ook gebruik maken van de private dining salon Nuit, een luxueus ingerichte ruimte die grenst aan Restaurant Blanc.

Bruiloften
Een onvergetelijke bruiloft op een sfeervolle en trendy locatie. Geef elkaar het jawoord, terwijl de boten voorbij varen en feest de hele avond door met uitzicht over de mooi verlichte rivier. Een meer romantische plek bestaat bijna niet. Op de bovenste etage, met uitzicht rondom, bevindt zich de de Suite Présidentielle – voor een romantisch bruidsnacht in alle luxe.

Een zalige bruiloft bij Chateaux