Trouwen bij Kasteel Elsloo
Kasteel Elsloo is een unieke en officiële trouwlocatie waar u onherroepelijk voor valt. U zult uw grote dag, maar ook deze locatie, nooit meer vergeten. Stel u voor… U rijdt voor bij het kasteel uit de dertiende eeuw. Hier staan de ambtenaar van de burgerlijke stand, uw getuigen, familie en vrienden u al op te wachten. U vertrekt naar de Ridderzaal, waar u elkaar het jawoord geeft, in het bijzijn van uw trouwgezelschap. Daarna neemt u alle felicitaties in ontvangst in een door u gekozen stijlvolle feestruimte met terras.

Onze koksbrigade kijkt ernaar uit om u en uw gasten culinair te verwennen met hapjes en gerechten uit de Frans-Mediterrane keuken. Of u nu de voorkeur geeft aan een (diner)buffet, fingerfood of walking dinner: de smaken zijn altijd eerlijk en puur.

Na uw receptie, huwelijksborrel of uw feest in de Grimaldizaal: adviseren wij de huwelijksnacht door te brengen in onze Torensuite uit 1843. Romantiek op een hoog niveau. Word ’s ochtends wakker, beklim het trapje naar het privé-terras van de uitkijktoren en geniet van het uitzicht. Herbeleef uw trouwdag terwijl u geniet van een voortreffelijk ontbijt in de kamer om pas later met beide voeten weer op de grond te komen. Voor uw gasten hebben wij 24 kamers en suites beschikbaar in ons kasteel.

Neem telefonisch contact met ons op via 046-437.76.66 of per mail via info@kasteelelsloo.nl om een afspraak te maken voor een vrijblijvende rondleiding en kennismaking. Wij bespreken graag uw wensen.

Genieten in het Kasteel elsloo
Genieten van een heerlijke overnachting bij Kasteel Elsloo
De toren van Kasteel Elsloo

2 persoons kamer bij Kasteel Elsloo

Genieten bij Kasteel Elsloo

Heerlijke wijnen bij Kasteel Elsloo