Trouwen bij Het Kasteel van Rhoon
Heeft u altijd al willen trouwen in een kasteel? Geen betere plek dan het Kasteel van Rhoon. Ons kasteel is een officiële trouwlocatie, dus u kunt het daadwerkelijke jawoord ook echt bij ons uitspreken. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand Albrandswaard (BABS) zal u in onze trouwzaal verwelkomen en de huwelijksvoltrekking verzorgen.

Hoe u uw trouwdag verder ook wenst in te vullen, wij garanderen u een onvergetelijk bruiloft. Of u nu kiest voor een receptie, culinair hoogstaand diner of trouwfeest, of een combinatie – wij nemen, als u dat graag heeft, alle organisatie uit handen. U hoeft maar een ding te doen: samen genieten! En kiezen of u binnen wilt trouwen of buiten in onze schitterende kasteeltuin.

U kunt uw huwelijksdag romantisch afsluiten met een overnachting in ons Koetshuys, gelegen aan de kasteelvijver. Samen nagenieten van alle festiviteiten en ’s ochtends een uitgebreid champagne-ontbijt op bed op het door u gekozen tijdstip.

Het Wapen van Rhoon, ligt tegenover het Kasteel van Rhoon en beschikt over acht stijlvolle tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamers. Wij kijken graag naar beschikbaarheid voor uw gasten.

Wilt u weten hoe uw trouwdag eruit kan zien in het Kasteel van Rhoon? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding. Wij verwelkomen u graag in Rhoon. U kunt ons telefonisch bereiken 010-501.88.96 of mailen naar info@hetkasteelvanrhoon.nl.

Genieten bij het Kasteel van Rhoon
Genieten aan het water bij het Kasteel van Rhoon
Heerlijk overnachten bij het Kasteel van Rhoon

genieten van onze ruim ingerichte kamers

Genieten van een heerlijke nachtrust bij het Kasteel van Rhoon

Genieten in het Kasteel van Rhoon