Trouwen bij Chateauhotel en restaurant De Havixhorst
Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is gegarandeerd een van de mooiste trouwlocaties van ons land. Deze havezathe uit de zeventiende eeuw biedt het perfecte decor voor de mooiste dag van uw leven. Omdat De Havixhorst een officiële trouwlocatie is, kunt u bij ons uw officiële huwelijksceremonie plaats laten vinden. U kunt ervoor kiezen om dit te doen in een van de sfeervolle zalen, of bij mooi weer, in de buitenlucht.

Volledig afgestemd op uw wensen, nemen wij u graag de organisatie uit handen: van stijlvolle receptie, gastronomisch diner tot spetterend feest… Voor ons is maar één ding belangrijk: dat uw bruiloft al uw verwachtingen overtreft en uw trouwdag voor eeuwig een memorabel moment zal zijn.

Na alle festiviteiten overnacht u in onze stijlvolle bruidssuite op ons mooie landgoed. Rustig met z’n tweeën de hele dag nog eens voorbij laten komen, terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijt op bed, van een wandeling door onze beeldentuin, of langs het kabbelende riviertje de Reest. Alles ademt hier historie, natuur en cultuur.

Samenvattend, De Havixhorst is de ideale plek voor uw trouwdag. Voor u én voor uw bruidsgasten. Wilt u onze havezathe bezichtigen en zien wat de mogelijkheden zijn, neem dan telefonisch contact met ons op via 055-447.487 of per mail info@dehavixhorst.nl. We maken graag een afspraak voor een kennismaking en rondleiding.Een fascinerend gerecht bij ons Chateaux hotel
Een fascinerend gerecht bij ons Chateaux hotel