Bellevue Groothoofd, Hotel Culinair
Op de mooiste plek van Dordrecht, op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Een prachtige locatie voor uw huwelijk. Of u nu voor een intieme plechtigheid kiest, of toch de voorkeur geeft aan een grootse party – Bellevue Groothoofd biedt voor beide keuzes topmogelijkheden.
Hoe fijn is het om uw trouwdag op een locatie te kunnen organiseren? Van trouwplechtigheid tot feest, van receptie tot diner: alles is mogelijk bij deze officiële trouwlocatie. U geniet van de grandeur van het monumentale pand, het uitzicht over het water, de prachtige stoffen en inrichting. Maar u zult ook verrast worden door de overheerlijke culinaire verrassingen, die onze Chef voor u en uw gasten in petto heeft. Wat uw keuze ook zal zijn qua invulling van uw bruiloft, wij zullen er alles aan doen om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.
Na uw dag kunt u overnachten in onze Suite Présidentielle. Even de tijd aan u zelf, om de dag samen nog een keer te beleven. Naast uw suite, hebben wij nog elf verschillende kamers tot uw beschikking voor eventuele gasten, die ook wensen te overnachten.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij heten u van harte welkom om een bezoek te brengen aan Dordrecht, aan Bellevue Groothoofd. Dan laten wij u alles zien en nemen we uw wensen geheel vrijblijvend door. U kunt ons bereiken onder: Tel. 078- 633.25.00 of info@bellevuegroothoofd.nl.
.

Heerlijk dineren bij ons restaurant
Heerlijk ontbijten bij ons kasteel
Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel

Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel

Heerlijk overnachten in ons Chateauxkasteel